Letselschade Meldpunt

Letselschade?

Letselschade Meldpunt: schade collectief claimen

Procedure van het Letselschade Meldpunt

Bent u betrokken bij een grootschalige letselschadezaak? Is er sprake van medische missers of operatiefouten? Meld u dan zo spoedig mogelijk bij het Letselschade Meldpunt, zodat er een inventarisatie kan worden gemaakt van de hoeveelheid slachtoffers. Hoe groter de groep: des te lager uw individuele kosten.

 

Mochten de zaken weliswaar door dezelfde partij zijn veroorzaakt, maar toch individueel moeten worden behandeld, dan ontvangt u vrijblijvend een aantrekkelijk aanbod van een letselschadespecialist in uw regio. Rob Vermeeren zal dan zoveel mogelijk de wel gemeenschappelijke kanten van de zaak onder voetlicht brengen in de diverse media. Meld u dus aan via het aanmeldformulier.

 

Uw letselschadezaak niet op deze site te vinden?

Heeft u lichamelijke of geestelijke schade opgelopen bij een letselschadezaak, maar staat deze zaak nog niet op het Letselschade Meldpunt vermeld? Ook dan is het belangrijk dat u contact met ons opneemt. Wellicht zijn er, naast u, vele andere slachtoffers die deskundige juridische hulp kunnen gebruiken. We inventariseren het aantal slachtoffers en bieden u de juiste rechtshulp op maat. Vul onderstaand formulier in en geef in het berichtvak aan om welke zaak het gaat.

Overtuigd? Sta samen sterk en meld je nu vrijblijvend aan!

Aanmelden
© Letselschade Meldpunt 2013

Aanmelden