Letselschade Meldpunt, over ons

Letselschade?

Letselschade Meldpunt: schade collectief claimen

Hoe werkt het Letselschade Meldpunt?

Het Letselschade Meldpunt verzamelt klachten van letselschade slachtoffers over bijvoorbeeld medische missers of operatiefouten. Door gezamenlijk te procederen heeft u in een letselschadezaak meer kans heeft om uw gelijk te halen. Samen met andere slachtoffers staat u immers sterker! Hoe groter de groep slachtoffers is, des te lager vallen de kosten uit voor u als individu. Iedere aanmelding wordt persoonlijk bekeken door letselschade advocaat Rob Vermeeren, initiatiefnemer van het Letselschade Meldpunt. Hij is van mening dat het in een wirwar van letselschade websites noodzakelijk is om een meldpunt te creëren waar iedereen voor verschillende grootschalige calamiteiten terecht kan. Op die manier wordt voorkomen dat slachtoffers hulp zoeken via veel verschillende kanalen, waardoor geen grote groep kan worden gevormd van waaruit een sterke vuist kan worden gemaakt. Als de groep groot genoeg is, ontvangt u bericht over het bedrag waarvoor we uw zaak kunnen behandelen.

Over Rob Vermeeren

Foto Rob Vermeeren

Het Letselschade Meldpunt is een initiatief van Rob Vermeeren. Als gespecialiseerd letselschade advocaat heeft hij al bijna twintig jaar ervaring met het behandelen van onder andere medische missers en operatiefouten. Vermeeren is onder andere aangesloten bij het netwerk 0800 Ongeval, WLS, ASP, LSA en WAA. Tevens is hij voorzitter van de stichting LetselschadeNEWS en hoofdredacteur van het gelijknamige blad.

 

Als letselschade advocaat is Rob Vermeeren regelmatig in het nieuws. Zo gaf hij in het AVRO programma ‘Missers’ juridisch advies over vastgelopen medische zaken en stond hij recentelijk meer dan 150 slachtoffers en nabestaanden bij van verwijtbare fouten in het Ruwaard van Putten ziekenhuis.

 
Hieronder vindt u de uitzending van Nieuwsuur van 18 december over het Ruwaard van Putten ziekenhuis.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Ook zorgde Vermeeren met een netwerk van 65 letselschade advocaten en experts voor goede rechtsbijstand in zaken tegen de zogenaamde horrorarts Rock Goerdin: de man die zich uitgaf voor plastisch chirurg en die talloze vrouwen voor het leven heeft verminkt. Mede door toedoen van deze collectieve actie is Goerdin inmiddels levenslang geschorst, ligt er beslag op zijn woning en is hij verwikkeld in tientallen rechtszaken.

Overtuigd? Sta samen sterk en meld je nu vrijblijvend aan!

Aanmelden
© Letselschade Meldpunt 2013

Aanmelden