Afbeelding Neparts gearresteerd in Huissen

Letselschade?

Letselschade Meldpunt: schade collectief claimen

Neparts gearresteerd in Huissen

In Huissen, nabij Arnhem, is in de ochtend van 19 mei een 52-jarige man gearresteerd. Hij wordt verdacht van het zonder bevoegdheid verrichten van medische handelingen.

Dat bericht komt van het Openbaar Ministerie (OM). Het huis en kantoor van de man zijn doorzocht. Hij zou de Wet BIG en de geneesmiddelenwet hebben overtreden. Bij de huiszoeking zijn geneesmiddelen in beslag genomen.

Aangiften

Het zou gaan om Fred Bisselink, eigenaar van Medical Centre Sanit in Huissen. Er zijn vier aangiften gedaan tegen de man. Het OM verdenkt de Huissenaar van mishandeling, oplichting en valsheid in geschrifte. De man zou zich als arts en als dermatoloog hebben voorgedaan. Tevens werd hij al eerder genoemd in oplichtingszaken.

Zinloze behandeling in Thailand

Een van de aangiftes komt van een vrouw uit Huissen. Zij liet zich in Thailand behandelen tegen borstkanker. Bij een onderzoek in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem bleek later dat de vrouw helemaal geen kanker had. De man heeft meerdere van zijn patiënten naar het buitenland gestuurd voor behandeling. De Huissenaar beweert dat hij zijn medisch diploma heeft gehaald in China. Momenteel zit hij vast.

Overtuigd? Sta samen sterk en meld je nu vrijblijvend aan!

Aanmelden
© Letselschade Meldpunt 2013

Aanmelden