Afbeelding Letselschade door storm

Letselschade?

Letselschade Meldpunt: schade collectief claimen

Letselschade door storm

Het slechte weer heeft ons land vorige week eindelijk verlaten. De donkere wolken maken vanaf deze week plaats voor de zon. Toch kan het zijn dat de ellende voor u nog niet voorbij is. Heeft u door de storm letselschade opgelopen? Dan kunt u het volgende doen.

Storm

Bent u slachtoffer geworden van een gevallen dakpan of een omgewaaide boom? Dan kan het zijn dat u de eigenaar van de boom of het huis aansprakelijk kunt stellen. Dit is alleen mogelijk als bewezen kan worden dat de eigenaar het ongeluk had kunnen voorkomen. Weet u niet zeker of dit het geval is? Dan kunt u altijd content met ons opnemen.

Verkeer

U heeft het misschien wel meegemaakt vorige week. Het begint hard te waaien en u rijdt op de snelweg. Om de auto binnen de lijnen te houden is het nodig om twee handen stevig aan het stuur te houden. Als het daarnaast ook nog hard regent, verminderd het zicht en wordt het glad. U verminderd uw snelheid en kijkt extra goed uit. Toch kan het zijn dat niet iedereen deze adviezen ter harte neemt. Wordt u buiten uw schuld om aangereden door iemand die niet uitkijkt, dan kunt u zeer waarschijnlijk een vergoeding claimen.

 

Heeft u letselschade opgelopen door de storm van afgelopen week? Neem dan contact op. Wij helpen u verder.

Overtuigd? Sta samen sterk en meld je nu vrijblijvend aan!

Aanmelden
© Letselschade Meldpunt 2013

Aanmelden