Medische fouten; Horrorarts Rock Goerdin

Letselschade?

Letselschade Meldpunt: schade collectief claimen

Horrorarts Rock Goerdin

Rock Goerdin, de cosmetisch arts uit Den Haag die in de volksmond ook wel ‘horrorarts’ wordt genoemd, voerde tussen 2004 en 2009 talloze mislukte borstvergrotingen uit. Na een oproep van het Openbaar Ministerie deden meer dan honderd vrouwen aangifte. Alle slachtoffers hebben last van van ernstige verminking en lichamelijke klachten als gevolg van de borstcorrectie.

 

Na een vernietigend rapport van de Inspectie voor de Gezondheidszorg zijn de deuren gesloten van de privékliniek waarvan Rock Goerdin medisch directeur was. Het Medisch Tuchtcollege heeft de arts uit zijn beroep gezet, er is beslag gelegd op zijn woning en er staan hem talloze letselschadezaken te wachten. Omdat Goerdin verantwoordelijk is voor het geleden letsel, kunnen slachtoffers hun schade op hem verhalen. Hersteloperaties worden namelijk niet vergoed door de verzekering.

sitestat

Uw letselschade verhalen?

Na de vele aangiften tegen Rock Goerdin onderzoekt justitie of er voldoende bewijs is voor het feit dat Goerdin het letsel heeft veroorzaakt. Inmiddels is dit al in meer dan twintig zaken aangetoond. Letselschade advocaten zetten zich in voor de belangen van de slachtoffers in deze zaak. Er lopen momenteel diverse massaclaims; schadeclaims van meerdere slachtoffers tegelijk. Heeft u ook letsel opgelopen bij een mislukte borstcorrectie door Rock Goerdin? Samen staan we sterker! Meld u daarom bij het Letselschade Meldpunt. Eén van onze letselschade experts neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Overtuigd? Sta samen sterk en meld je nu vrijblijvend aan!

Aanmelden
© Letselschade Meldpunt 2013

Aanmelden