Letselschade Meldpunt

Letselschade?

Letselschade Meldpunt: schade collectief claimen

Letselschade na een grootschalige medische fout

Overal waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Helaas ook in de medische wereld, waardoor er in sommige gevallen levensbedreigende situaties ontstaan. Een medische fout treft soms één persoon, bijvoorbeeld door het stellen van een onjuiste diagnose, het voorschrijven van verkeerde medicatie of een fout tijdens een operatie. In bepaalde gevallen worden er echter op grote schaal medische fouten gemaakt. Sommige artsen voeren talloze mislukte ingrepen uit voor ze tegen de lamp lopen, met letsel en soms zelfs overlijden van patiënten als gevolg.

In het geval van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis hebben cardiologen naar het zich nu laat aanzien de dood van niet-terminale patiënten bespoedigd door morfine. Een chirurg uit het Waterlandziekenhuis in Purmerend maakte honderden slachtoffers door het uitvoeren van onnodige experimentele rugoperaties en ‘horrorarts’ Rock Goerdin verminkte talloze vrouwen door mislukte borstcorrecties. Bij dit soort ziekenhuizen of specialisten bent u zelden het enige slachtoffer. Toch hebben veel gedupeerden het gevoel er alleen voor te staan. Veel van hen zien dan ook af van het af van het verhalen van de opgelopen schade, voornamelijk omdat ze geen vertrouwen hebben in een goede uitkomst.

Slachtoffer van een medische fout? U staat er niet alleen voor

Patiënten die letselschade hebben opgelopen door een grootschalige medische fout, zijn vaak huiverig over het indienen van een schadeclaim. Artsen en ziekenhuizen worden juridisch op professionele wijze ondersteund, slachtoffers zien op tegen het opboksen tegen een dergelijke instelling. Bij een grootschalige medische fout staat u er echter niet alleen voor. Het Letselschade Meldpunt verzamelt klachten van patiënten over ziekenhuizen, artsen, mislukte ingrepen en medische fouten. Vervolgens is het mogelijk om collectief, dus namens alle slachtoffers, te procederen. Hierdoor staat u sterker en is de kans veel groter dat u gecompenseerd wordt voor de geleden schade.

Overtuigd? Sta samen sterk en meld je nu vrijblijvend aan!

Aanmelden
© Letselschade Meldpunt 2013

Aanmelden