Afbeelding Joure

Letselschade?

Letselschade Meldpunt: schade collectief claimen

Wie zijn wij?

Het Letselschade Meldpunt verzamelt klachten van letselschade slachtoffers over bijvoorbeeld medische missers of operatiefouten. Het meldpunt is een initiatief van letselschade advocaat Rob Vermeeren en is bedoeld om sterker te staan in een letselschadezaak door gezamenlijk te procederen.

 

Wat doen wij?

Bent u betrokken bij een grootschalige letselschadezaak in verband met een medische misser of operatiefout? Als u zich meldt bij het Letselschade Meldpunt, maken wij een inventarisatie van de hoeveelheid slachtoffers en de schadezaak. Op die manier kan er een grote groep gevormd worden die gezamenlijk een sterke vuist kan maken. Zodra de groep groot genoeg is, ontvangt u bericht over het bedrag waarvoor we uw zaak kunnen behandelen.

 

Waarom via ons meldpunt hulp zoeken?

De jarenlange ervaring van Rob Vermeeren kan uw zaak helpen. Bovendien kan er samen met andere slachtoffers een veel sterkere schadezaak worden neergezet. Daarnaast vallen de kosten voor u als individu lager uit als de groep slachtoffers groter is. Meld u dus zo spoedig mogelijk aan als u betrokken bent bij een soortgelijke grootschalige letselschadezaak. Samen staan we sterk!

 

Overtuigd? Sta samen sterk en meld je nu vrijblijvend aan!

Aanmelden
© Letselschade Meldpunt 2013

Aanmelden